Yhdistys on jäseniä varten

Traficomin henkilöstö ry perustettiin alun perin Telehallintokeskuksen työntekijöiden piirissä vuonna 1988 ajamaan jäsentensä ammatillisia, palkkauksellisia ja sosiaalisia etuja.

Vuonna 2001 virasto, jossa yhdistys toimi, muutti nimensä Viestintävirastoksi ja samoin muuttui yhdistyksen nimi. Viimeisin nimen- ja organisaatiomuutos tapahtui 1.1.2019 jolloin muodostettiin Liikenne- ja viestintävirasto Traficom. Yhdistys jatkaa toimintaansa uudessa virastossa ja näin myös yhdistyksen nimen haluttiin edelleen kuvaavan sitä. Siksi yhdistyksen nimi muutettiin elokuussa 2019 Traficomin henkilöstö ry:ksi.

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen Liikenne- ja viestintävirasto Traficomissa työskentelevä henkilö.Yhdisty s on Ammattiliitto Pron jäsenyhdistys eli jäsen kuuluu sen kautta Prohon.

Yhdistyksen toimintaa johtaa ja sen asioita hoitaa vuosikokouksessa helmi-maaliskuussa valittava hallitus. Yhdistyksen puheenjohtajana toimii ja jäsenasioita hoitaa Marjo Sirén.

Yhdistyksen luottamusmies on Kaija Potrykus. Luottamusmiehen puoleen voit kääntyä kaikissa työ- ja virkasuhteeseen liittyvissä asioissa.

Luottamusmiehen sekä hallituksen toimihenkilöt tavoitat parhaiten sähköpostilla, DLhlryhallitus@traficom.fi.

Lue lisää edunvalvonnasta ja tutustu yhdistyksen sääntöihin